Alles over de Mijn Gewoon-app.

Maak je leven makkelijker. Download de Mijn Gewoon-app.

Met de app in je broekzak kan je zelf je energiezaken nóg sneller regelen, waar en wanneer je maar wilt. Dat is lekker makkelijk, zonder gedoe.

De Mijn Gewoon-app staat klaar in de Play Store (Android) en App Store (iOS) en wil graag een plekje krijgen op jouw mobiel! Download ‘m nu, log direct in met je klantnummer (indien je al een account hebt) en maak je leven makkelijker.

Al je energiezaken in je broekzak.

➔ Altijd en overal inzicht in je energieverbruik
➔ Al je energiegegevens op een rijtje
➔ Termijnbedrag aanpassen
➔(Betaal) gegevens wijzigen
➔ Verhuizingen doorgeven
➔ Contractwijzigingen doorvoeren

Waar kan ik de app downloaden?

Gewoon in de App Store of in Google Play. Zoek hier naar ‘Mijn Gewoon’ of klik op één van de knoppen hieronder als je momenteel al op je mobiel zit.

 

Hoe log ik in?

Gewoon hetzelfde als bij de Mijn Gewoon desktop-versie. Dus met je klantnummer en het wachtwoord die je zelf hebt aangemaakt.

Je klantnummer vind je rechtsboven in alle mailtjes die we je sturen of in je contract zelf. Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kun je simpelweg klikken op ‘wachtwoord vergeten’ in het inlogscherm.

Heb je je account nog niet geactiveerd? Ook dan kan je klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt daarna een mail waarmee je een (nieuw) wachtwoord kan aanmaken, en voilà.

Kom je er niet uit? Vul het contactformulier in.

Werkt de app ook op tablet?

Ja.

Was deze informatie behulpzaam? *